Jump to content


Welcome to PBBans


Sign In 

Create Account
Welcome to PBBans, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of PBBans by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Streaming Setup Issues and Console Tool


  • Please log in to reply
120 replies to this topic

#41 (FG) mastermc0

(FG) mastermc0

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 469 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • XFire:mastermc0
Reputation: 17
On a distinguished road

Posted Mar 3, 2010 - 08:40 PM

[03.03.2010 20:47:48] Attempting to resolve master7.evenbalance.com
[03.03.2010 20:47:48] Resolved to [216.240.146.139]
[03.03.2010 20:47:48] PunkBuster Server for BC2 (v1.724 | A1382 C2.158) Enabled
[03.03.2010 20:47:48] Game Version [520595]
[03.03.2010 20:47:48] Running PB Scheduled Task (slot #1) pb_sv_ver
[03.03.2010 20:47:49] Running PB Scheduled Task (slot #2) pb_sv_update
[03.03.2010 20:48:18] PB UCON Session #1 Opened [208.122.49.138:41120] type=1 name="pbbhub1" key=xxx
[03.03.2010 20:48:19] PB UCON "pbbhub1"@208.122.49.138:41120 [pb_sv_ver]

Mine seems to display a different port for pbbhub1 this might be the issue. Although looking at your pbsv.cfg you uploaded and the fact you're running the one from the MCi the same as I am it may not be.

I know Maydax was saying some things seem to be interfering with the Streaming due to GSP settings.

Edited by (FG) mastermc0, Mar 3, 2010 - 08:43 PM.

  • 0

#42 Raquel

Raquel

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Female
  • Location:Portugal
Reputation: 0
None

Posted Mar 3, 2010 - 09:32 PM

I keep getting connection refused with multiplay server using port 48888 and yes the server is up :X
  • 0

#43 (FG) mastermc0

(FG) mastermc0

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 469 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • XFire:mastermc0
Reputation: 17
On a distinguished road

Posted Mar 3, 2010 - 09:39 PM

I keep getting connection refused with multiplay server using port 48888 and yes the server is up :X


It's possible its not on this port this is the default but some GSP's will change it.

As far as I know from my GSP it's your server join port +29321 but its best to check with your GSP to find out exactly what port it is.
  • 0

#44 Raquel

Raquel

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Female
  • Location:Portugal
Reputation: 0
None

Posted Mar 3, 2010 - 09:48 PM

uh i keep trying to follow this tutorial: http://www.pbbans.com/info-center-hubguide.html#bc2rcon (clanforge) but every command i try to issue i only get unknown command :\ and yes, server is running PB
  • 0

#45 (FG) mastermc0

(FG) mastermc0

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 469 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • XFire:mastermc0
Reputation: 17
On a distinguished road

Posted Mar 3, 2010 - 10:04 PM

Use the Automated Hub Tool (this is the easiest method).

Or if you have access to edit your pbsv.cfg from your GSP

1. Go here http://www.pbbans.com/mci-overview-bf2-13.html
2. Click download both
3. Unzip
4. Open pbsv.cfg in Notepad
5. Open pbsv.cfg on your GSP control panel text editor.
6. Back this up incase anything goes wrong.
7. Select and copy all from pbsv.cfg in Notepad
8. Select all of the pbsv.cfg in the text editor and delete it.
9. Paste the copied text from the pbsv.cfg you downloaded into the GSP text editor.
10. Save the file
11. Restart the pb or the gameserver.

Edited by (FG) mastermc0, Mar 3, 2010 - 10:13 PM.

  • 0

#46 Raquel

Raquel

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Female
  • Location:Portugal
Reputation: 0
None

Posted Mar 3, 2010 - 10:14 PM

Thanks! I managed to find multiplay rcon port, i used the web tool and in the end it said smth like "no errors during set up and it appears the server is streaming" so i guess thats done ? is there any way of checking it ? I'll apply for streaming admin asap, where can i find my GUID ? sorry for the noobness :lol:
  • 0

#47 (FG) mastermc0

(FG) mastermc0

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 469 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • XFire:mastermc0
Reputation: 17
On a distinguished road

Posted Mar 3, 2010 - 10:17 PM

If thats what it says you should be good to go. And I don't think there is an easy way to retrieve your GUID in Bad Company 2 as there is no console in game. Only way I can find guids is from PB logs on my server.
  • 0

#48 Raquel

Raquel

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Female
  • Location:Portugal
Reputation: 0
None

Posted Mar 3, 2010 - 10:19 PM

So i'll have to look for my own GUID in my server logs ? :mellow:
  • 0

#49 MaydaX

MaydaX

    Developer

  • Site Staff
  • 9,247 posts
  • Gender:Male
  • Location:Regina SK, Canada
  • Origin:maydax
  • Steam:maydax
  • XFire:maydax
Reputation: 1,402
A reputation beyond repute

Posted Mar 3, 2010 - 10:23 PM

So i'll have to look for my own GUID in my server logs ? :mellow:



http://www.pbbans.com/info-center-clientlog.html
  • 0

#50 (FG) mastermc0

(FG) mastermc0

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 469 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • XFire:mastermc0
Reputation: 17
On a distinguished road

Posted Mar 3, 2010 - 10:25 PM

So i'll have to look for my own GUID in my server logs ? :mellow:


EDIT: Or even better follow what Maydax said and ignore me... learn something new every day :P

Edited by (FG) mastermc0, Mar 3, 2010 - 10:31 PM.

  • 0

#51 Kinsman

Kinsman

    Normal User

  • Game Service Provider
  • 144 posts
Reputation: 8
A step in the right direction

Posted Mar 4, 2010 - 01:27 AM

ah nice, so add one more file we cant access them.. pbcl.cfg :lol:
  • 0

#52 HellCaster

HellCaster

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Location:NE Ohio
  • XFire:castersoh
Reputation: 0
None

Posted Mar 4, 2010 - 08:39 AM

I've been trying since Tues night to get our server streaming and still nothing .I used the webtool to set it up, and everything ran smoothly but still not streaming. Any help would be appreciated.Account status is Active,Clan name Soldiers of Honor.Thanks
  • 0

#53 Buff

Buff

    Accounts Management

  • Operations Staff
  • 8,193 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nederland
Reputation: 317
Name is well known

Posted Mar 4, 2010 - 08:52 AM

I've been trying since Tues night to get our server streaming and still nothing .I used the webtool to set it up, and everything ran smoothly but still not streaming. Any help would be appreciated.Account status is Active,Clan name Soldiers of Honor.Thanks


Checked your account and you submitted the server IP with wrong port: 69.12.91.18:48888 --> standard is 19567
48888 is the RCON port

Remove the server from your account and add back with good port!!
  • 0

#54 packet_loss

packet_loss

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Gender:Male
Reputation: 0
None

Posted Mar 4, 2010 - 10:01 AM

anyone have any ideal why i cannot get our bc2 server streaming. i ran the pb web setup tool. it went through all the motions and came back and said no errors and that the server should be streaming. it was the correct version of web tool, i have restarted the server sevrals times.

thanks
packet
  • 0

#55 (FG) mastermc0

(FG) mastermc0

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 469 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • XFire:mastermc0
Reputation: 17
On a distinguished road

Posted Mar 4, 2010 - 10:43 AM

ah nice, so add one more file we cant access them.. pbcl.cfg :lol:


This one is client side not server side, we can see this one ;)

anyone have any ideal why i cannot get our bc2 server streaming. i ran the pb web setup tool. it went through all the motions and came back and said no errors and that the server should be streaming. it was the correct version of web tool, i have restarted the server sevrals times.

thanks
packet


There seems to be issues with some GSP's and streaming so it may be that, only other thing I can suggest is to post a copy of your pbsv.cfg if you have access to it so we can have a look and see if anything looks out of the ordinary.
  • 0

#56 packet_loss

packet_loss

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 49 posts
  • Gender:Male
Reputation: 0
None

Posted Mar 4, 2010 - 11:41 AM

There seems to be issues with some GSP's and streaming so it may be that, only other thing I can suggest is to post a copy of your pbsv.cfg if you have access to it so we can have a look and see if anything looks out of the ordinary.



i have the server hosted with myinternetservices and do not appear to have access to the requested .cfg file. i do know other clans that also have thier servers with the same provider and they claim their server is streaming

thanks
packet
  • 0

#57 RsF-Frosti

RsF-Frosti

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 204 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ca-nade-ia
  • XFire:frosti96
Reputation: 5
A step in the right direction

Posted Mar 4, 2010 - 11:45 AM

used the webtool and everything says it went fine. Server still not streaming, under my account says server streaming never.

[INIT] Opening connection ...
[MSG] Connection opened
[MSG] Remote console driver does not return result. Performing blind setup.
[MSG] Creating pbucon.use file ( pb_sv_writecfg pbucon.use )
[MSG] Restarting PB ( pb_sv_restart )
[MSG] Waiting 30 seconds for PB to restart
[MSG] Setting sessions limit ( pb_sv_usessionlimit 8 )
[MSG] Adding ucon profile for PBBans Hub ( pb_sv_uconadd 1 208.122.49.138 pbbhub1 pbbanshub )
[MSG] Setting pbbans.dat autoupdate ( pb_sv_autoupdban 1 )
[MSG] Adding heartbeat task ( pb_sv_task 0 3600 pb_sv_ver )
[MSG] Saving settings into pbsv.cfg ( pb_sv_writecfg )
[MSG] No error occured during setup. Server should be ready to stream
[MSG] Closing connection ...
[MSG] Connection closed


Edited by RsF-Frosti, Mar 4, 2010 - 11:52 AM.

  • 0

#58 (FG) mastermc0

(FG) mastermc0

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 469 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • XFire:mastermc0
Reputation: 17
On a distinguished road

Posted Mar 4, 2010 - 11:54 AM

i have the server hosted with myinternetservices and do not appear to have access to the requested .cfg file. i do know other clans that also have thier servers with the same provider and they claim their server is streaming

thanks
packet


Try using the webtool as this uses RCON to set it up.

used the webtool and everything says it went fine. Server still not streaming, under my account says server streaming never.


Make sure PB is running as I know some GSP's had issues with it defaulting to being switched off and try some of the trouble shooting steps if you have RCON access.

http://www.pbbans.com/info-center-hubguide.html#troubleshooting

Edited by (FG) mastermc0, Mar 4, 2010 - 11:55 AM.

  • 0

#59 RsF-Frosti

RsF-Frosti

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 204 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ca-nade-ia
  • XFire:frosti96
Reputation: 5
A step in the right direction

Posted Mar 4, 2010 - 11:57 AM

bf2cc does not have rcon access support that i can find, and the file to dl from the op only has a single file not the 2 that is stated. seems to be a corrupted file.
  • 0

#60 (FG) mastermc0

(FG) mastermc0

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 469 posts
  • Gender:Male
  • Location:Scotland
  • XFire:mastermc0
Reputation: 17
On a distinguished road

Posted Mar 4, 2010 - 12:01 PM

bf2cc does not have rcon access support that i can find, and the file to dl from the op only has a single file not the 2 that is stated. seems to be a corrupted file.


Do you mean BC2CC? If so yes I know this is the case however there are tools that have "Punkbuster" tab.

http://g4g.pl/bc2guardian-download

Enter the RCON commands in the troubleshooting steps using this tool.
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users



DMCA.com