Jump to content


Welcome to PBBans


Sign In 

Create Account
Welcome to PBBans, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of PBBans by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Photo

Nvidia GeForce 680 - RSOD


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 GOS_LEgiONary

GOS_LEgiONary

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 158 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sweden
Reputation: 18
On a distinguished road

Posted Mar 29, 2012 - 08:42 AM

Hi,

I take my chances here since the people on PBBANS over all hold a very high standard and technical knowledge on various kinds of stuff -

- I have a new GeForce 680 graphics card that delivers a Red Screen of Death right after login (~30 seconds) on a Windows 7 x64.

Anyone have any general suggestions with this problem?


Regards LEgiONary!
  • 0

#2 Twiebie

Twiebie

    Normal User

  • VIP
  • 355 posts
  • Gender:Male
  • Location:127.0.0.1
Reputation: 71
Will become famous

Posted Mar 29, 2012 - 09:03 AM

All connectors plugged in correctly?
Running latest drivers?
Does it happen in safe-mode?
Single card or SLI?

Edited by Twiebie, Mar 29, 2012 - 09:04 AM.

  • 0

#3 GOS_LEgiONary

GOS_LEgiONary

    Normal User

  • Members
  • Pip
  • 158 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sweden
Reputation: 18
On a distinguished road

Posted Apr 3, 2012 - 02:56 AM

Problem solved - it was a bad un-installation of the support software for the old Graphic card - not the driver. It took a while to find that one. Deserved that one for being lazy, not doing a fresh install of the system.

:crazy:
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users



DMCA.com